Go to Top

Trainee Engineer werktuigbouwkunde

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf kenmerkt zich door een plezierig informele cultuur, gerenommeerde internationale klantenkring en kwalitatief hoogwaardige producten: papier/karton applicaties.

Functieomschrijving

Wil je jezelf verder professioneel ontwikkelen in de techniek en in je vak en wens je regelmatig over de landgrens heen te kijken? Lees dan verder en neem daarna contact met ons op voor nadere tekst en uitleg. We kunnen je veel meer vertellen over deze boeiende en zeer veelzijdige (internationale) groeifunctie.

Wat houdt de functie in?

Er wordt een traject uitgestippeld met perspectief om te groeien tot expert mechanica, expert site engineer of sales engineer. Of een andere richting. Eén en ander is nl. afhankelijk van je persoonlijke interesse en je ontwikkeling. De eerste tijd (1-2 jaar) staat in het teken van je verdere persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Je doorloopt daarom binnen het bedrijf diverse afdelingen/disciplines onder begeleiding van je mentor. Daarbij ben je leergierig en nieuwsgierig, je wilt alles weten van en over het bedrijf, bedrijfstak, techniek en (papier/karton)technologie.

De doelstelling van de functie is dat je actief meedenkt en meehelpt om de (mechanische) processen, techniek en technologie op een nog hoger plan te brengen zodat we onze internationale concurrentievoorsprong verder uitbouwen.

Als je er klaar voor bent verblijf je ook voor ongeveer de helft van tijd in het buitenland (o.a. USA, Polen).

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO werktuig-bouwkundige opleiding.

Verder ben je leergierig, een teamplayer, bereid om veel in het buitenland te verblijven (na ingewerkt te zijn, ongeveer de helft van de tijd), bereid om letterlijk de handen uit de mouwen te steken.

Reageer op deze vacature