Go to Top

Accountmanager – Midden Nederland

Als accountmanager krijg je de kans en de vrijheid om met veel creativiteit en voorbereiding bestaande klantencontacten te onderhouden en nieuwe klanten te werven. Je bent een relatiebeheerder/netwerker met een hoge gunfactor. Je hebt een commerciële drive, bent een harde werker, uitstekende communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen. Jouw benadering naar klanten is persoonlijk en op continuïteit gericht. Je hebt een proactieve, projectmatige, conceptuele en resultaatgerichte manier van werken. Je kunt je goed verplaatsen in de klant en zijn producten. Je weet hoe je klanten moet enthousiasmeren en stimuleren. In gesprekken met klanten heb je het vermogen om op aanstekelijke wijze creatieve ideeën voor te leggen.

Doelstelling is dat je circa 10 nieuwe key-accounts werft in een periode van één tot twee jaar. In deze rol ben je ongeveer 80% van de tijd op kantoor werkzaam en houd je je o.a. bezig met marktanalyses, offertes, calculaties, beurzen, cold-prospecting, aftersales. De overige tijd heb je afspraken bij klanten of ben je op zoek naar interessante klanten door fysiek merken te bekijken in winkels(storechecking). Klanten zijn voornamelijk actief in de food- en cosmeticasector.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, of in elk geval HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring in een binnen- en/of buitendienstrol in een professionele setting bij een productiebedrijf in de grafische sector, verpakkingsindustrie of aanverwant. Je hebt een stabiel arbeidsverleden waarin je logische keuzes hebt gemaakt en kunt je goed redden in de Duitse en Engelse taal. Je woont centraal in Nederland.

Onze klant:

Verkoopt, ontwikkelt en produceert onderscheidende en luxe verpakkingsproducten. Zij onderscheiden zich in klantgerichte oplossingen en producten met hun kwalitatief hoogstaande uitvoeringen en attentiewaarde. Door sterke groei en ontwikkeling zijn zij op zoek naar 3 accountmanagers.

Wij bieden:

Een uitdagende vaste baan bij een innovatief en sterk groeiend bedrijf. Goede secondaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

 Interesse:

Ik vertel je graag meer over onze relatie, de functie en jouw rol daarin. Je kunt mij bellen op telefoonnummer 055-3600470 en vragen naar Bram Bosma. Je kunt natuurlijk ook je CV mailen naar info@selectin.nl.

Reageer op deze vacature