Go to Top

Over Selectin

Over Selectin

Al meer dan 10 jaar is Selectin Personeelsdiensten actief in de arbeidsbemiddeling voor met name de procesindustrie en techniek.  De procesindustrie is een dynamische bedrijfstak waarbij de vraag naar personeel sterk kan fluctueren.  Selectin heeft veel expertise en kennis in huis om met u mee te denken en eventueel te adviseren.  Uitgangspunt bij arbeidsbemiddeling is voor Selectin het functieprofiel en de gevraagde expertise. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de mens achter de kandidaat, uiteindelijk is dit een heel belangrijke factor die bepaald of het een geslaagde match is tussen de werkgever en de kandidaat. Of het nu uitzenden, detacheren of werving & selectie is, de interesse en persoonlijke aandacht voor zowel kandidaten als opdrachtgevers staan centraal in onze dienstverlening.

Wij hebben reeds vele functies vervuld in de procesindustrie en techniek, of het nu gaat om operationele als ondersteunende functies, klanten weten ons te vinden en te waarderen. Functies die wij veel bemiddelen zijn o.a. Procesoperators ( Vapro / AOT / HACCP / GMP ), Onderhoudsmonteurs ( WTB / E ), Laboranten ( MLO / HLO ), heftruckchauffeurs en leidinggevenden zoals ploegchefs / shiftleaders. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met ondersteunende functies voor de binnendienst / customer service, bedrijfsbureau, kwaliteit en logistiek.

Specialist in

  • WERVING & SELECTIE
  • UITZENDEN
  • DETACHERING
  • INTERIM RECRUITMENT
  • PERSONEELSADVIES

Werkwijze

Selectin koppelt kandidaten en opdrachtgevers aan elkaar. Wanneer de aanvraag (vacature) van de opdrachtgever helder en duidelijk is, gaan de professionals van Selectin aan de slag met het zoeken naar de juiste kandidaten (werven). Dit gebeurt via verschillende wervingskanalen, zoals de eigen opgebouwde cv database, diverse jobportals (Nationale vacaturebank, Monsterboard en werk.nl) en Social Media. Wanneer potentiële kandidaten zijn geselecteerd worden zij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vanuit dit gesprek wordt beslist of de kandidaat wel of niet voorgesteld gaat worden aan de opdrachtgever. Wij geven de kandidaten de juiste sollicitatie voorbereiding mee zodat deze goed voorbereid het gesprek aan kan gaan met de opdrachtgever. 

Selectin is bij de hele sollicitatieprocedure nauw betrokken. Zowel de kandidaat als de opdrachtgever kan van ons duidelijkheid, persoonlijke aandacht en openheid van zaken verwachten, die waarden staan bij Selectin hoog in het vaandel.

Onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets:
“Geef mij de baan die bij mij past en ik hoef nooit meer te werken”. -Confucius 479– 551 vCH

Klant aan het woord:

Wat Selectin onderscheidt van andere uitzendbureaus is de gedrevenheid, professionaliteit, snelheid en de aanpak voor wat betreft het invullen van vacatures.

−Sparta B.V.