Go to Top

Referenties kandidaten

Selectin heb ik ervaren als een prettige en informele organisatie met kennis van zaken. Ze besteden veel tijd aan je. Onder meer om te bepalen of een functie bij je past en als je een sollicitatiegesprek hebt geven ze je ter voorbereiding nuttige tips en trucs.

Sebastiaan Zwarts, kandidaat van Selectin Personeelsdiensten

Ik heb Selectin ervaren als een betrouwbaar, open en professioneel bedrijf. Het waren prettige gesprekken waarin vertrouwen, openheid en echtheid centraal stonden. Meteen kon ik merken dat het doelgericht bedrijf is met de nodige kennis en ervaring in huis! Al met al kan worden gesteld dat het heel prettig samenwerken is met Selectin Personeelsdiensten.

Chesron Tetelepta, Projectmanager Innovatiehub at Eijkelkamp Agrisearch Equipment

Mijn ervaring met Selectin is zeer positief. Ik heb met name contact gehad met Edward Verkammen, wat mij zeer goed is bevallen. Hij is professioneel en geïnteresseerd. Hij stelt kritische vragen, geeft een goed beeld van de werkzaamheden en kijkt ook of je als persoon past bij de baan en het bedrijf. Edward is open en eerlijk en komt zijn afspraken na. De medewerkers van Selectin zijn erg medelevend; ze luisteren naar je ervaringen n.a.v. een gesprek bij het bedrijf, geven je tips en zijn oprecht blij als je de baan uiteindelijk binnensleept. Ook de andere twee medewerkers zijn correct, enthousiast en ontzettend aardig. Selectin is een absolute aanrader als je een uitzendbureau zoekt dat z’n afspraken nakomt en je binnen een korte tijd aan een leuke baan helpt.

Annemie van der Wal, Medewerkster technische communicatie, Accell Group

Eind december 2012 kreeg ik via een oproep op LinkedIn contact met Selectin. Na een uitgebreide intake, waarbij ook mijn CV werd nagekeken, was het even wachten op een geschikte vacature. In april 2013 mailde Selectin me een interessante vacature: (online) marketeer bij Sparta B.V. in Apeldoorn. Ik werd voorgesteld bij Sparta en al gauw werd ik uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Selectin bood aan om in de week voorafgaand aan het gesprek nog even bij hun langs te komen om wat meer te weten te komen over de organisatie en de functie. Na een positieve reactie op het eerste gesprek kreeg ik ook een uitnodiging voor het tweede gesprek. Helaas kreeg ik kort na het gesprek te horen dat ik niet de uitverkoren kandidaat voor deze functie was. Niet lang daarna kwam ik in contact met een ander bedrijf en deze procedure was zo succesvol dat ik een contract aangeboden kreeg. Selectin heeft me het afgelopen jaar zeer goed begeleid, ze stonden altijd klaar om even te polsen hoe het ging en trekken alle registers open om zijn kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden voor hun gesprek. Mede dankzij hun enthousiasme en doorzettingsvermogen heb ik nu mijn mogelijke droombaan gevonden!

Angela Barto, Marketeer, Kinkelder BV

Selectin; ze doen wat ze beloven en dat doen ze ook nog op een hele correcte en vriendelijke manier. Daar kan mening personeelsbureau een puntje aan zuigen!

Matine van der Haar, Communicatie & PR

Na enkele maanden zelf werk te hebben gezocht kwam ik uiteindelijk bij een functie die werd aangeboden door Selectin Personeelsdiensten. Ik kreeg een reactie van Edward Verkammen en kwam een week later op gesprek. Op kantoor werd ik netjes ontvangen en werd ik voorgesteld aan enkele collega’s. Tijdens het gesprek heeft Edward mij alles verteld wat er over de functie te vertellen viel en eventuele vragen die niet meteen beantwoord konden worden - opgezocht. Aan het eind van het gesprek heeft hij mij ook goede adviezen gegeven die ik tijdens mijn sollicitatiegesprek bij het betreffende bedrijf heb toegepast. Daarna kwam ik in een wirwar van gesprekken bij het bedrijf en Edward heeft mij advies gegeven, had contact met het bedrijf en was elke keer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Voor en na elk gesprek bij het bedrijf heb ik contact met Edward gehad, heeft hij mij succes gewenst en was dus erg betrokken. Zelfs na een enigszins slechte assessment heeft Edward mij nieuwe inzichten geboden en ben ik gestart bij mijn nieuwe werkgever! Als ik Edward zou moeten typeren zou ik zeggen dat hij goed luistert, veel advies geeft en een vertrouwde omgeving biedt. Daarnaast is Selectin makkelijk bereikbaar en zijn alle collega’s up-to-date. Zelfs toen Edward op vakantie was hebben collega’s zijn werk overgenomen en werd ik nog steeds optimaal geholpen en geadviseerd door vriendelijke collega’s. In vergelijking met andere recruiters die ik in het verleden heb gesproken is vooral de interesse bij Edward wat het verschil maakt.

Cleo Keuss, Management Trainee Berendsen

Ik werd door Selectin benaderd voor een leuke functie. Mijn ervaring is erg positief. Ook het gesprek met Edward Verkammen heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is erg professioneel, oprecht geïnteresseerd en bereid je goed voor op het sollicitatiegesprek. Hij geeft erg nuttige tips en hier heb ik ook bij andere sollicitatiegesprekken veel aan gehad. Ook de andere medewerkers komen erg professioneel en betrokken over. Mocht ik ooit nog een keer op zoek gaan naar een nieuwe baan dan zal ik zeker niet twijfelen om weer contact op te nemen met Selectin. Misschien tot in de toekomst! Groeten, renske

Renske Huisken, Online marketing professional

Eind mei ben ik door Selectin benaderd voor een openstaande vacature. Een intakegesprek was snel gepland. In korte tijd heb ik via Selectin een aantal veelbelovende sollicitatiegesprekken kunnen voeren. Ik heb Selectin ervaren als een flexibele, kritische en mensgerichte organisatie. Een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Wie weet kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen!

Marcella Boshoven, Online Marketeer

De medewerkers van Selectin communiceren duidelijk en helder. Ze nemen de tijd voor je , zijn echt geïnteresseerd en betrokken en behartigen je belangen prima. Bij Selectin kennen ze je en ben je niet zomaar een kandidaat uit een lijst zoals ik elders wel heb meegemaakt. Ik werk nu via Selectin met veel plezier bij mijn huidige werkgever.

Mehmet Bulutlar, Operator, dalli group

Mijn ervaring met Selectin is erg positief. Het personeel is zeer behulpzaam en duidelijk. Ze geven een helder beeld over hoe het bedrijf in elkaar zit en of dat bij jou als persoon past. Ik ben goed ondersteund tijdens het hele sollicitatieproces d.m.v. een goede voorbereiding op papier en telefonisch contact voor en na de gesprekken. Dankzij Selectin heb ik op zeer korte termijn (per 2 november) een nieuwe baan gevonden waar ik erg naar uitkijk.

Adriana ter Hove, Laborante, Biohorma

Ik heb Selectin ervaren als een zeer professionele organisatie. Bij mijn sollicitatie werd ik goed voorbereid en van nodige kennis voorzien. Ook werd ik tijdens mijn dienstverband goed geholpen en bij gestaan daar waar dat nodig was. Selectin bedankt!

Nicky Mondria , Van Nieuwpoort groep

Ik heb Selectin ervaren als een zeer professionele organisatie. Bij mijn sollicitatie werd ik goed voorbereid en van nodige kennis voorzien. Ook werd ik tijdens mijn dienstverband goed geholpen en bij gestaan daar waar dat nodig was. Selectin bedankt!