Go to Top

Referenties opdrachtgevers

Wat Selectin onderscheidt van andere bureaus is de gedrevenheid, professionaliteit, snelheid en de aanpak voor wat betreft het invullen van vacatures.

Edward Verkammen en Bram Bosma investeren in persoonlijke aandacht om een vacature goed weer te geven, verdiepen zich in de organisatie en nemen de tijd om een goed beeld te vormen van medewerkers en afdelingen.

Hun mensenkennis en ruime werkervaring zorgen ervoor dat ze de juiste mensen op de juiste plek kunnen plaatsen binnen een organisatie. Daarnaast is de prettige en persoonlijke manier van communiceren aangenaam wat maakt dat alles bespreekbaar is.

Inmiddels is Selectin er de afgelopen jaren in geslaagd meerdere kandidaten succesvol op ‘keypositions’ te plaatsen naar onze volle tevredenheid.

, Sparta B.V.

Eind 2011, na een aantal maal telefonisch benaderd te zijn geweest, besluiten wij een intake te hebben met Selectin. Na contacten met meerdere uitzend- en wervingsbureaus profileert Selectin zich als no-nonsense organisatie en er lijkt een click te zijn met de adviseurs. Juist op dat moment is er bij ons een grote vraag naar technisch goed opgeleid personeel die ook in de productie willen werken.

Snel heeft Selectin een aantal kandidaten voor ons, welke allemaal stuk-voor-stuk prima in ons profiel passen. Door telefonisch een korte toelichting op de aangeboden CV en uitstekende follow-up na de kennismakingsgesprekken te geven onderscheidt Selectin zich van de andere bureaus. De kandidaten zijn een ware verrijking en ze passen prima in onze specifieke bedrijfscultuur.

Ook wanneer iemand niet aan alle verwachtingen voldoet, komt Selectin met oplossingen. Bij vraagstukken bieden ze de helpende hand en ook voor tussentijdse evaluatie wordt de tijd genomen.

Met Selectin weten wij waar we aan toe zijn en doen wij nu en in de toekomst graag beroep op hun aanbod van personeel en expertise.

Annemarie Tijssen, TP&T B.V.