Go to Top

Vacatures Techniek / Industrie

Machine- Procesoperator / Zwolle / 5 -ploegen

Gezocht: MACHINE- / PROCESOPERATORS

Onze klant is een onafhankelijke, gespecialiseerde producent van een breed assortiment aan producten in cosmetische en huishoudelijke markten. Van wege drukte en uitbreiding zijn zij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers en machine operators om het productieteam te komen versterken. Een sterk en gezond bedrijf met mogelijkheden op een vaste baan. Daarnaast Uitstekende arbeidsvoorwaarden, ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven, begeleiding waar nodig zodat je er niet alleen voor staat, een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid binnen een actieve organisatie en ruimte voor ontwikkeling, opleiding en doorgroei mogelijkheden.
Lees verder

Productiemedewerker – Operator / Heerde

Onze klant is een onafhankelijke, gespecialiseerde producent van een breed assortiment aan producten in cosmetische en huishoudelijke markten. Van wege drukte en uitbreiding zijn zij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers en machine operators om het productieteam te komen versterken. Een sterk en gezond bedrijf met mogelijkheden op een vaste baan. Daarnaast Uitstekende arbeidsvoorwaarden, ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven, begeleiding waar nodig zodat je er niet alleen voor staat, een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid binnen een actieve organisatie en ruimte voor ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden.
Lees verder

Procesoperator / Heerde – Gelderland

Gezocht: Talentvolle jonge procesoperators! Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de procesindustrie en daarnaast bereid om te leren? In samenwerking met onze opdrachtgever in Heerde bieden wij je de mogelijkheid een Vapro opleiding te volgen en een carrière op te bouwen in een moderne productieomgeving.

Lees verder