skip to Main Content

Allround Marketing Medewerker (m/v) / Apeldoorn (ingevuld)

Dienstverband

(niet bekent)

Locatie

(niet bekent)

Branche

(niet bekent)

Onze klant

Juncker Bike Parts is één van de grootste distributeurs in fietsonderdelen en accessoires. Met duizenden artikelen van honderden topmerken biedt Juncker Bike Parts altijd een oplossing voor iedere fiets. Vanuit ons centrale magazijn in Apeldoorn leveren wij aan tweewielerzaken in Nederland, België en Luxemburg. Wegens vertrek van één van onze medewerkers is een vacature ontstaan op de afdeling Marketing (Juncker Bike Parts) in Apeldoorn en zijn wij op zoek naar een Allround Marketing medewerker.

Algemeen

Als marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoering geven aan marketing- en communicatieactiviteiten voor zowel Juncker Bike Parts als de merken die Juncker in haar portfolio heeft. Je werkt daarbij binnen een enthousiast team van 5 medewerkers en je rapporteert rechtstreeks aan de Marketing Manager. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Je bedenkt communicatiecampagnes en werkt deze uit in lijn met de strategie en doelstellingen. Je haalt energie uit het managen van projecten en bewaakt de planningen en budgetten. Samen met de interne en externe partijen maak jij van elk project een succes. Dankzij jouw analytische vaardigheden weet je hoofd- en bijzaken eenvoudig te scheiden. Jouw creativiteit kun je kwijt in het schrijven van (commerciële) teksten, persberichten, nieuwsbrieven en het helpen bij de ontwikkeling van communicatie-uitingen. Als teamplayer deel je je kennis en ervaringen met je collega’s en ben je bereid af en toe in het weekend te werken op onze beurzen. Daarnaast onderhoud je op proactieve wijze contact met de media.

Functie-eisen

Wat heb jij in huis?

  • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van Content Management Systemen, Adobe Creative Cloud Apps;
  • Je hebt een vlotte pen en beschikt over een foutloze beheersing van de Nederlandse taal: je vindt het leuk om teksten te schrijven en/of te redigeren;
  • Je hebt kennis van effectieve off- en online marketingcommunicatiemiddelen;
  • Je vindt het leuk om een project van A tot Z te organiseren;
  • Je houdt van aanpakken en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je hebt affiniteit met sport, fietsen is een pré;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie in een informele werkomgeving met een enthousiast team. Je hebt de mogelijkheid jezelf te profileren binnen een grote internationale organisatie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je sollicitatie met CV kun je richten aan Bram Bosma via info@selectin.nl. Voorr vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Selectin Personeelsdiensten via tel.nr. 055-3600470.

Reageer op deze vacature

Deel deze vacature op social media

Bram Bosma
055-3600470
info@selectin.nl

Meer weten over deze vacature?

Back To Top