skip to Main Content

Selectin personeelsdiensten, opgericht in 2005 door Pauck Jan Knape en Bram Bosma, is al meer dan 13 jaar een betrouwbare partner in arbeidsbemiddeling, voornamelijk in de Logistiek en de procesindustrie. Specialisten met uitgebreide en diepgaande kennis van de markt en met oprechte interesse in kandidaten en opdrachtgevers. Wij kennen de procesindustrie als geen ander en kunnen dit ook vertalen naar onze opdrachtgevers en kandidaten.

De procesindustrie is een dynamische bedrijfstak waarbij de vraag naar personeel alleen maar toeneemt. Selectin heeft veel expertise en kennis in huis om met je mee te denken en eventueel te adviseren. Uitgangspunten bij arbeidsbemiddeling zijn voor ons het functieprofiel en de gevraagde expertise. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de kandidaten, zij zijn de belangrijkste factor die bepalen of er een geslaagde match is. Of het nu uitzenden, detacheren of werving & selectie is, de interesse en persoonlijke aandacht voor zowel kandidaten als opdrachtgevers staan centraal in onze dienstverlening.

Wij zijn dagelijks continu op zoek naar kandidaten die een mooie toekomst willen opbouwen in de procesindustrie. Wij verzorgen in samenspraak met onze opdrachtgevers Vapro – A/B opleidingen. Voor het volgen van deze opleidingen is naast leergierigheid een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Uiteraard zijn motivatie, technisch inzicht en collegialiteit van onze kandidaten net zo belangrijk.

Wij hebben reeds vele functies vervuld in de procesindustrie en Logistiek, of het nu gaat om operationele of ondersteunende functies, klanten weten ons te vinden en te waarderen. Functies die wij veel bemiddelen zijn o.a. Procesoperators ( Vapro / AOT / HACCP / GMP ), Onderhoudsmonteurs ( WTB / E ), Laboranten ( MLO / HLO ), heftruckchauffeurs en leidinggevenden zoals ploegchefs / shiftleaders. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met ondersteunende functies voor de binnendienst / HR / Financieel / Customer service, bedrijfsbureau, kwaliteit en logistiek.

Onze lijfspreuk:
"Geef mij de baan die bij mij past en ik hoef nooit meer te werken"
-Confucius 479– 551 vCH
Back To Top