skip to Main Content

Medewerker debiteuren beheer / Zwolle (ingevuld)

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Zwolle

Branche

Internationale food business

Functieomschrijving

Als Debiteurenbeheerder heb je een verantwoordelijke rol in het bewaken van de debiteuren portefeuille. Dit doe je door onze klanten telefonisch te benaderen inzake de betaling van openstaande posten. Daarnaast bewaak je en hou je regie over eventuele openstaande facturen (signaleren, uitzetten in de organisatie en bewaken van de voortgang) door middel van Order2Cash. Je bent gedreven en je gaat resultaatgericht te werk. Je ziet een uitdaging  in het zo goed mogelijk koppelen van het klant- en bedrijfsbelang. Daarnaast zijn er enkele terugkerende administratieve taken, zoals het verwerken van banken, die onderdeel maken van deze functie. Ook vervanging van collega’s bij afwezigheid kan worden gevraagd.

Onze Klant; Koninklijke Euroma

Al bijna 120 jaar reist Euroma de wereld over op zoek naar de allerbeste kruiden en specerijen. Vanuit die historie biedt Euroma totaaloplossingen aan toonaangevende spelers in de internationale food business. Met passie en ondernemerschap realiseren de betrokken medewerkers de meest kwalitatieve en innovatieve foodproducten. Het laatste decennium is Euroma enorm gegroeid. De omzet heeft een vlucht genomen en ook het eigen Euromamerk wint aan populariteit. Die groeispurt zet zich naar verwachting in de komende jaren door. Euroma voelt zich verantwoordelijk om de toekomst op een duurzame manier in te richten.

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO werk en denkniveau met Finance achtergrond;
  • Je hebt minimaal 4 a 5 jaren administratieve ervaring (bij voorkeur debiteuren beheer).
  • Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht, communicatief (in woord en geschrift) vaardig, assertief en zelfstandig;
  • Je werkt accuraat, bent analytisch en je beschikt over goede organisatorische vaardigheden;
  • Je kunt je mondeling en schriftelijk uitdrukken in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
Reageer op deze vacature

Deel deze vacature op social media

Pauck Jan Knape
055-3600470
info@selectin.nl

Meer weten over deze vacature?

Back To Top