skip to Main Content

Operator / vast / 5-ploegendienst / Zwolle

Dienstverband

Vast

Locatie

Zwolle

Branche

Procesindustrie

Voor onze nieuwe fabriek in Zwolle zijn wij op zoek naar Operators!

Al bijna 120 jaar reist Euroma de wereld over op zoek naar de allerbeste kruiden en specerijen. Vanuit die historie biedt Euroma totaaloplossingen aan toonaangevende spelers in de internationale food business. Met passie en ondernemerschap realiseren de betrokken medewerkers de meest kwalitatieve en innovatieve foodproducten. Het laatste decennium is Euroma enorm gegroeid. De omzet heeft een vlucht genomen en ook het eigen Euromamerk wint aan populariteit. Die groeispurt zet zich naar verwachting in de komende jaren door.

Om de groeispurt daadwerkelijk te laten worden zoeken we collega’s. We zoeken Operators die met ons mee willen groeien, die een mooie toekomst willen opbouwen binnen Euroma. Wij bieden  een goed loon en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kom je straks te werken in hun hypermoderne nieuwe fabriek in Zwolle met de nieuwste technieken.

Functieomschrijving

Als Operator / Technisch productiemedewerker ben je bereid tot het werken in de ploegendienst, wij hebben bij Euroma mogelijkheden in de  3- en 4 ploegendienst. Je werkzaamheden bestaan uit het bedienen, onderhouden en ombouwen van machines en productielijnen volgens voorschriften. Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor een veilige en schone werkplek en denk je mee om de processen te verbeteren.

Wij zoeken:

Het belangrijkste voor deze functie is motivatie en de wil om een toekomst op te bouwen in de procesindustrie. Daarnaast is MBO 2/3 werkniveau belangrijk om verder te komen. Samen met Euroma  kijken we met jou wat de toekomstmogelijkheden zijn. Voor de functie van Operator is naast leergierigheid een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Wij bieden:

Een goed marktconform salaris, begeleiding, opleidingen en mogelijkheden op een vaste baan in de procesindustrie.

Wil je meer weten,

Bel dan naar Selectin Personeelsdiensten op telefoonnummer 055-3600470 en vraag naar Bram Bosma.

Reageer op deze vacature
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deel deze vacature op social media

Bram Bosma
055-3600470
info@selectin.nl

Meer weten over deze vacature?

Back To Top