skip to Main Content

Procesoperator / Elburg / vast

Dienstverband

vast / dagdienst

Locatie

Elburg

Branche

Procesindustrie

Functieomschrijving

De functie:

Als Procesoperator zorg je voor het verpakken van farmaceutische halffabricaten en eindproducten conform Maintenance Instructions en GMP-richtlijnen. Je verricht procescontroles  en stuurt op parameters binnen de geldende specificaties. Op basis van je kennis en ervaring ben je in staat om afwijkingen aan halffabricaten en eindproducten te beoordelen. In deze functie ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen bij veranderende omstandigheden binnen het productieproces. Je doorgrondt processen, lost problemen op en fungeert als troubleshooter. Verder denk en werk je proactief mee aan continue verbeteringen met betrekking tot Kwaliteit en Productiviteit op de afdeling. In deze functie werk je in dagdienst, incidenteel kan een 2-ploegendienst worden ingepland.

De wensen:

Voor deze functie beschik je over werk- en denkniveau en heb je een afgeronde Vapro A opleiding of ben je bereid deze opleiding te volgen. Bij voorkeur heb je ervaring in het werken binnen een GMP omgeving en ben je bereid om aanvullende vakinhoudelijke opleidingen/trainingen te volgen. Je bent kwaliteitsgericht en in staat samen met je collega’s de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Ook beschik je over een groot probleemoplossend vermogen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, beschik je over een hands-on mentaliteit, maar boven alles ben je een echte “Teamspeler”.

Onze Klant; Biohorma

Bij Biohorma werken betekent werken in een ambitieuze organisatie met een open, mensgerichte en ondernemende cultuur. Een zeer professionele en prettige werkomgeving waar je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen, te leren en te inspireren. Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan het functieprofiel? Stuur dan je CV naar Pauck Jan Knape / Selectin Personeelsdiensten; pjknape@selectin.nl . Wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 055-3600470.

Reageer op deze vacature

Deel deze vacature op social media

Pauck Jan Knape
055-3600470
info@selectin.nl

Meer weten over deze vacature?

Back To Top